Read De wraak van de mieren by Bernard Werber Free Online


Ebook De wraak van de mieren by Bernard Werber read! Book Title: De wraak van de mieren
ISBN: 9069742896
ISBN 13: 9789069742892
Language: English
The author of the book: Bernard Werber
Edition: Arena
Date of issue: January 1995
Format files: PDF
The size of the: 861 KB
City - Country: No data
Loaded: 2567 times
Reader ratings: 3.2

Read full description of the books:Spicuiri din recenzia finala care se gaseste pe blogul meu..........................................
Ziua Furnicilor este mai intens și mai plin de adrenalină decât primul volum din serie ceea ce-l face pe Werber „și mai povestitor” decât în romanul anterior pentru că reușește să te transporte într-un mod absolut fenomenal în lumea imaginată de el. De data aceasta amprenta este pusă mai mult pe partea enigmatică, polițistă a poveștii ceea ce face ca povestea să fie și mai alertă alături de aventura aproape sinucigașă a furnicii 103. Inserturile din Enciclopedia cunoașterii relative și absolute de Edmond Wells se potrivesc perfect și fac, din nou, deliciul lecturii. Werber adoră lumea din Saga Furnicilor și acest lucru se vede la fiecare pagină. Iubește ce a creat și se dedică întru totul creației sale, făcând altfel pe cititor să iubească la rându-i din toată inima personajele care-i trec prin fața ochilor.

Recunosc că-i spuneam Elenei pe măsură ce înaintam în lectură că Werber mi se pare cam exagerat și că am impresia că mă trezesc uneori într-o telenovelă argentiniană, însă asta nu m-a făcut să mă opresc din citit. M-am bucurat de carte pentru că, dincolo de exagerările copilărești pe care autorul a decis să le insereze în dezvoltarea poveștii, romanul este cât se poate inteligent, cu idei care prind, surprind și plac, nu numai prin ineditului lor cât prin faptul că sună cât se poate de plauzibil. Este adevărat că Werber putea să acorde o atenție mai mare atât modului în care și-a construit personajele cât și evoluției narațiunii, astfel încât să nu fie nevoit să exagereze anumite momente din povestire dar, până la urmă, astfel de șiretlicuri fac parte din arsenalul scriitorilor pe care Werber îi iubește și al căror fan mă declar și eu.
.......................................


Download De wraak van de mieren PDF De wraak van de mieren PDF
Download De wraak van de mieren ERUB De wraak van de mieren PDF
Download De wraak van de mieren DOC De wraak van de mieren PDF
Download De wraak van de mieren TXT De wraak van de mieren PDFRead information about the author

Ebook De wraak van de mieren read Online! Bernard Werber's "Ants" trilogy made him one of France's most popular science fiction novelists in the 90s. Werber began studying journalism in 1982 in Paris, where he discovered the work of sci-fi writer Philip K. Dick. In 1991 he published the novel Les Fourmis (Empire of the Ants), a complex fantasy novel in which ants were the heroes and humans the pesty antagonists. The novel became a cult hit across Europe, and Werber followed it with two other books in the same vein: Le Jour des Fourmis (Day of the Ants,1992) and La Révolution des Fourmis (Revolution of the Ants, 1995). His other books include L'Empire des Anges (Empire of the Angels, 2000) and L'Arbre des possibles (The Tree of Possibles, 2002).


Reviews of the De wraak van de mieren


JUDE

A book that really liked it!

NATHAN

Compelling book!

JESSICA

He does not stop applaud author and his works.

FINLAY

This needs to be read to each

HANNAH

I never liked the book.
Add a comment
Download EBOOK De wraak van de mieren by Bernard Werber Online free

PDF: de-wraak-van-de-mieren.pdf De wraak van de mieren PDF
ERUB: de-wraak-van-de-mieren.epub De wraak van de mieren ERUB
DOC: de-wraak-van-de-mieren.doc De wraak van de mieren DOC
TXT: de-wraak-van-de-mieren.txt De wraak van de mieren TXT